Søg
Menu

Privatlivspolitik

Petersen Tegl er forpligtet til at beskytte persondata og sikre, at organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger er på plads for at beskytte persondata, uanset om du er kunde, leverandør, modtager nyhedsbreve/magasiner/brochurer, besøger vores hjemmeside eller kommunikerer med os i andre forhold. Når du handler med eller kontakter Petersen Tegl, giver du dit samtykke til Petersen Tegls indsamling og behandling af dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Tilmeldingen til eventuelle nyhedsbreve/magasiner/brochurer, fra Petersen Tegl er baseret på frivillighed og du kan til enhver tid afmelde dig ved at sende os en mail.

Petersen Tegl er dataansvarlig for de personoplysninger, der modtages og behandles om dig. Dine personoplysninger behandles primært med henblik på at forfølge et legitimt formål, for at opfylde den aftale, du har indgået med Petersen Tegl eller Petersen Tegls kunder/leverandører, eller for at tage skridt til at yde eller bistå med dine anmodninger. Uanset dit formål anbefaler vi, at du ikke videregiver følsomme personoplysninger til os. Typisk behandler vi fx dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Vi behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt.

Petersen Tegl kan udveksle personoplysninger om dig med dataansvarlige med det formål at levere eller bistå med tjenester eller anmodninger til eller fra dig som slutmodtager af en bestemt tjeneste. Efter din anmodning kan Petersen Tegl oplyse dig om disse parters identitet

Generelt deler Petersen Tegl ikke oplysninger med nogen tredjepart bortset fra kontrakterede tjenesteudbydere, myndigheder og rådgivere. I nogle tilfælde kan det dog være nødvendigt for Petersen Tegl at overføre eller dele data med bestemte tredjeparter. Efter din anmodning kan Petersen Tegl give dig identiteten på disse parter

Som privatperson har du ret til at: Få rettet og/eller slettet dine personoplysninger, hvis de er forkerte, blive informeret om de personoplysninger, Petersen Tegl behandler om dig, samt gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger. Ethvert samtykke, du måtte have givet, kan til enhver tid trækkes tilbage.

Læs om vores cookiepolitikker her .

Hvis du ønsker at bruge nogen af ​​de rettigheder, der er nævnt ovenfor, eller hvis du har spørgsmål vedrørende indholdet af denne privatlivspolitik eller dine rettigheder som enkeltperson, bedes du kontakte os på:

Petersen Tegl A/S
Nybølnorvej 14
DK-6310 Broager 
Telephone number: +45 74 44 12 36
Email address: info@petersen-tegl.dk