Søg
Menu

Det tætte samarbejde

Det er afgørende for Petersen Tegl, at et byggeri eller et andet værk opført i tegl får præcist det udtryk, som opdragsstiller ønsker sig. Dermed bliver det nære samarbejde mellem arkitekter, bygherrer, kunstnere og andre samarbejdspartnere helt centralt i teglværkets virke.

Hvis du som kunde ikke finder den ønskede farve eller struktur i de sten, der findes i sortimentet, er det muligt i samarbejde med teglværkets medarbejdere at udvikle det ønskede udtryk. 

Som kunde har du også mulighed for selv at udvælge en blanding af sten fra sortimentet  – og på den måde opnå et unikt udtryk i det færdige murværk. Du er velkommen til at besøge teglværket og eksperimentere med blandinger, indtil det ønskede resultat er opnået.

Mere end halvdelen af Petersen Tegls standardsortiment fremstilles i hånden. Teglværket er således gearet til at udforme unikke stenformater, hvis arkitekturen kræver det – ligesom det naturligvis er muligt at supplere en leverance af standardsten med specialsten, eksempelvis til hjørner og andre bygningsdetaljer. 

Arkitekter og bygherrer er selvskrevne samarbejdspartnere for Petersen Tegl. Derudover har teglværket en mangeårig tradition for at arbejde sammen med kunstnere, hvis værker oftest relaterer sig til arkitektur. Kunstnerne opholder sig typisk i en længere periode på teglværket, hvor de selv skaber værkerne manuelt.

×