Søg
Menu

Roslyn Road

Beliggenhed: Tottenham, UK

Arkitekt: Magri Williams Architects

Færdiggjort: 2018

Fotos: Nicholas Worley

Produkter: D71

Kategorier: Enfamiliehuse

Da det victorianske townhouse i Tottenham skulle udvides, besluttede arkitekt og bygherre sig for at anvende D71 i Hamburg format på 220 x 105 x 65 mm, fordi det er typisk i kvarteret. Det oprindelige hus blev malet hvidt, således at tilbygningen på én gang er i kontrast og har samhørighed med hovedhuset.

Det oprindelige hus er mod haven opført forskudt i plan. Også tilbygningens plan blev derfor udført med en forskydning, således at den arkitektoniske rytme blev bevaret. Den nye tilbygning rummer et lyst og funktionelt køkken i birk med spisebord tæt på den store glasdør til haven.

Om kompositionen af de nye murstensfacader fortæller Magri, at murstenen i sin elementære form har tre facader (fronter), som gentages. Dét ønskede han, at tilbygningen skulle udtrykke. Alle sten er derfor lagt i samme retning i et fliseforbandt, hvormed hver sten repeterer tilbygningens form. Stenens kopper vender direkte mod haven, løberne er parallelle med forskudte facader, og murkronen er udført med standerskifter.

×